Lynn Dohm

Uitvoerend directeur

[email protected]

 

LYNN DOHM, VROUWEN IN CYBERSECURITY (WICYS)

UITVOEREND DIRECTEUR

Lynn Dohm brengt meer dan 25 jaar organisatorische en leiderschapservaring naar het WiCyS-team. Ze heeft met succes samengewerkt met bedrijven, non-profitorganisaties en door NSF gefinancierde subsidies en hielp bij het produceren van resultaten die in lijn waren met hun bedrijfsdoelstellingen op het gebied van cyberbeveiliging. Als oplossingsgerichte strateeg richt Lynn zich op non-profitorganisaties, het faciliteren van procesverbeteringen, het coördineren van projectbeheer en het gebruik van vindingrijke operaties om strategische doelstellingen te bereiken.

Lynn zet zich al lang in voor cyberbeveiligingseducatie en bekleedde de afgelopen 14 jaar een actieve rol in door subsidies gefinancierde programma’s en non-profitorganisaties die helpen bij het bieden van educatieve oplossingen voor cyberbeveiligingspersoneel. Ze is gepassioneerd door de behoefte aan verschillende denkwijzen, vaardigheden en perspectieven om problemen op te lossen die voorheen nooit bestonden en heeft tot doel leermogelijkheden en discussies over leidinggeven met inclusie, rechtvaardigheid en bondgenootschap te vergemakkelijken. Lynn leeft elke dag vervuld terwijl ze doorgaat met kruistochten, samen met de sterke en toegewijde gemeenschap van vrouwen, bondgenoten en pleitbezorgers binnen de WiCyS-organisatie, om de kloof tussen het cyberbeveiligingspersoneel te overbruggen en de werving, het behoud en de vooruitgang van vrouwen in cyberbeveiliging te verbeteren.

Lynn kreeg niet alleen de Top 100 Women in Cybersecurity van Cyber Defense Magazine, maar ontving ook de Nonprofit of the Year Award voor WiCyS in 2020 en 2021, zit in tal van jury’s voor cyberbeveiliging, adviesraden en is een inaugureel lid van (ISC) 2’s DEI-taskforce. Ze is door het hele land op tv en radio geïnterviewd en is keynote presentator, panellid en moderator voor meerdere internationale conferenties, evenementen en organisaties.

 

2022 Sprekende opdrachten

 

 

 

[wpml_language_selector_widget]