Lynn Dohm

Administrerende direktør

[email protected]

 

LYNN DOHM, KVINDER I CYBERSIKKERHED (WICYS)

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Lynn Dohm bringer mere end 25 års organisatorisk og ledererfaring til WiCyS-teamet. Hun har med succes samarbejdet med virksomheder, nonprofitorganisationer og NSF-finansierede tilskud og hjulpet med at producere resultater, der er i overensstemmelse med deres forretningsmål for cybersikkerhed. Som en løsningsorienteret strateg fokuserer Lynn på nonprofitorganisationer, facilitering af procesforbedringer, koordinering af projektledelse og brug af ressourcestærke operationer til at nå strategiske mål.

Lynn har længe været engageret i cybersikkerhedsuddannelse og har i de sidste 14 år haft aktive roller i tilskudsfinansierede programmer og nonprofitorganisationer, der hjælper med at levere uddannelsesmæssige løsninger til cybersikkerhedsarbejdsstyrken. Hun brænder for behovet for forskelligartede tankegange, færdigheder og perspektiver for at løse problemer, der aldrig tidligere har eksisteret, og har til formål at facilitere læringsmuligheder og diskussioner om at lede med inklusion, retfærdighed og allieret. Lynn lever hver dag opfyldt, mens hun fortsætter med at korstog, sammen med det stærke og engagerede samfund af kvinder, allierede og fortalere i WiCyS-organisationen, for at bygge bro over cybersikkerhedsarbejdsstyrken og forbedre rekrutteringen, fastholdelsen og fremme af kvinder i cybersikkerhed.

Ud over at Lynn blev tildelt Top 100 Women in Cybersecurity af Cyber Defense Magazine, modtog hun prisen for Nonprofit of the Year for WiCyS i 2020 og 2021, er i adskillige cybersikkerhedsdommerpaneler, advisory boards og er åbningsmedlem af (ISC) 2’s DEI Task Force. Hun er blevet interviewet på tv og radio i hele landet og er hovedoplægsholder, paneldeltager og moderator for flere internationale konferencer, begivenheder og organisationer.

 

2022 Taleforlovelser

 

 

 

[wpml_language_selector_widget]