Lynn Dohm

Daglig leder

[email protected]

 

LYNN DOHM, KVINNER I CYBERSIKKERHET (WICYS)

DAGLIG LEDER

Lynn Dohm bringer mer enn 25 års erfaring med organisasjon og lederskap til WiCyS-teamet. Hun har med suksess samarbeidet med bedrifter, ideelle organisasjoner og NSF-finansierte tilskudd og bidratt til å produsere resultater som er i tråd med deres forretningsmål for nettsikkerhet. Som en løsningsorientert strateg fokuserer Lynn på ideelle organisasjoner, tilrettelegging for prosessforbedringer, koordinering av prosjektledelse og bruk av ressurssterke operasjoner for å nå strategiske mål.

Lynn har lenge vært engasjert i cybersikkerhetsutdanning og de siste 14 årene hatt aktive roller i tilskuddsfinansierte programmer og ideelle organisasjoner som hjelper til med å tilby pedagogiske løsninger for cybersikkerhetsarbeidsstyrken. Hun brenner for behovet for ulike tankesett, ferdigheter og perspektiver for å løse problemer som aldri tidligere har eksistert, og har som mål å legge til rette for læringsmuligheter og diskusjoner om ledelse med inkludering, rettferdighet og allierte. Lynn lever hver dag oppfylt mens hun fortsetter på korstog, sammen med det sterke og engasjerte fellesskapet av kvinner, allierte og talsmenn i WiCyS-organisasjonen, for å bygge bro over cybersikkerhetsarbeidsstyrken og forbedre rekruttering, oppbevaring og fremme av kvinner innen cybersikkerhet.

I tillegg til at Lynn ble tildelt Top 100 Women in Cybersecurity av Cyber Defense Magazine, tok hun imot prisen for Nonprofit of the Year for WiCyS i 2020 og 2021, sitter i en rekke cybersikkerhetsdommerpaneler, rådgivende styrer og er et første medlem av (ISC) 2s DEI Task Force. Hun har blitt intervjuet på TV og radio over hele landet og er hovedpresentant, paneldeltaker og moderator for flere internasjonale konferanser, arrangementer og organisasjoner.

 

2022 Taleengasjementer

 

 

 

[wpml_language_selector_widget]