Lynn Dohm

Verkställande direktör

[email protected]

 

LYNN DOHM, KVINNOR I CYBERSÄKERHET (WICYS)

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Lynn Dohm tillför WiCyS-teamet mer än 25 års erfarenhet av organisation och ledarskap. Hon har framgångsrikt samarbetat med företag, ideella organisationer och NSF-finansierade anslag och hjälpt till att ta fram resultat som är i linje med deras affärsmål för cybersäkerhet. Som en lösningsorienterad strateg fokuserar Lynn på ideella organisationer, underlättar processförbättringar, koordinerar projektledning och använder resursstarka verksamheter för att uppnå strategiska mål.

Lynn har länge varit engagerad i cybersäkerhetsutbildning och under de senaste 14 åren haft aktiva roller i bidragsfinansierade program och ideella organisationer som hjälper till att tillhandahålla utbildningslösningar för cybersäkerhetsarbetskraften. Hon brinner för behovet av olika tänkesätt, färdigheter och perspektiv för att lösa problem som aldrig tidigare funnits och syftar till att underlätta lärandemöjligheter och diskussioner om att leda med inkludering, jämlikhet och allians. Lynn lever varje dag uppfylld när hon fortsätter att korstå, tillsammans med den starka och engagerade gemenskapen av kvinnor, allierade och förespråkare inom WiCyS-organisationen, för att överbrygga klyftan inom cybersäkerhetsarbetskraften och förbättra rekryteringen, behålla och avancera kvinnor inom cybersäkerhet.

Förutom att Lynn tilldelades Top 100 Women in Cybersecurity av Cyber Defense Magazine, tog hon emot priset Nonprofit of the Year för WiCyS 2020 och 2021, sitter i ett flertal cybersäkerhetsdomarpaneler, rådgivande styrelser och är en invigningsmedlem i (ISC) 2:s DEI Task Force. Hon har intervjuats på TV och radio i hela landet och är en keynote-presentatör, paneldeltagare och moderator för flera internationella konferenser, evenemang och organisationer.

 

Talförlovningar 2022

 

 

 

[wpml_language_selector_widget]