Lynn Dohm

Director executiv

[email protected]

 

LYNN DOHM, FEMEI ÎN SECURITATEA CIBERNEGNICĂ (WICYS)

DIRECTOR EXECUTIV

Lynn Dohm aduce mai mult de 25 de ani de experiență organizațională și de conducere echipei WiCyS. Ea a colaborat cu succes cu companii, organizații nonprofit și granturi finanțate de FSN și a ajutat la producerea de rezultate care s-au aliniat cu obiectivele lor de afaceri de securitate cibernetică. Ca strateg orientat spre soluții, Lynn se concentrează pe organizațiile nonprofit, facilitând îmbunătățirea proceselor, coordonând managementul proiectelor și utilizând operațiuni cu resurse pentru a atinge obiectivele strategice.

Lynn s-a angajat de mult timp în educația în domeniul securității cibernetice și în ultimii 14 ani a deținut roluri active în programe finanțate prin granturi și organizații nonprofit care ajută la furnizarea de soluții educaționale pentru forța de muncă în domeniul securității cibernetice. Este pasionată de necesitatea unor mentalități, seturi de abilități și perspective diverse pentru a rezolva probleme care nu au existat până acum și își propune să faciliteze oportunitățile de învățare și discuțiile despre conducerea cu incluziune, echitate și alianță. Lynn trăiește fiecare zi împlinită, în timp ce continuă cruciada, împreună cu comunitatea puternică și angajată de femei, aliați și susținători din cadrul organizației WiCyS, pentru a reduce decalajul forței de muncă în domeniul securității cibernetice și pentru a îmbunătăți recrutarea, păstrarea și avansarea femeilor în securitatea cibernetică.

Pe lângă faptul că Lynn a primit premiul Top 100 Women in Cybersecurity de Cyber Defense Magazine, ea a acceptat Premiul Nonprofit al Anului pentru WiCyS în 2020 și 2021, face parte din numeroase comisii de jurizare a securității cibernetice, consilii consultative și este membru inaugural al (ISC) Grupul operativ DEI al 2-ului. Ea a fost intervievată la TV și la radio din întreaga țară și este prezentatoare principală, panelist și moderator pentru mai multe conferințe internaționale, evenimente și organizații.

 

2022 Speaking Engagements

 

 

 

[wpml_language_selector_widget]